曼彻斯特全球在职MBA项目面对面
Manchester Global MBA - One-to-one Course Counselling

Choosing where to undertake your MBA is a big decision, that’s why we are offering opportunities to have a One-to-one Manchester Global MBA Coffee Chat with our friendly and supportive recruitment team.

In this one-to-one course introduction, China Centre recruitment team member will provide an insight into our Global MBA. This is your chance to learn more about:

• Benefits of studying the Manchester Global MBA

• Programme structure and assessment

• How our Global MBA can enhance your career

• Entry requirements

• Answers to your questions

For the pre-assessment of your application and discount scheme, please send your LinkedIn profile or CV/Resume to MBA@uom.ac.cn (All information will be treated with strictly confidential.)

Click here to learn more about Manchester Global MBA

Manchester Global MBA January 2022 intake application is now open!

曼彻斯特全球在职MBA项目面对面

特殊时期,学习不断,进阶不止。读书是一项重要的战略投资——什么样的MBA项目是最适合自己的?全球知名商学院汇集了怎样的一群人?

曼彻斯特大学全球在职MBA项目2022年1月班现已全面启动!即刻申请,将有机会获得先行者学费奖励计划,享受相应学费优惠。

我们热忱地欢迎您参加“曼彻斯特全球在职MBA项目面对面”。届时,中国中心课程咨询团队将同时在线上线下提供一对一课程咨询及申请指导,向您介绍最新的课程信息,就读曼彻斯特全球在职MBA的学习及职业发展经验。

您将有机会了解到:

• 纯正英文授课、全英文学习环境的曼彻斯特全球在职MBA将如何助力您的职业外向型发展

• 曼彻斯特商学院所创的“Manchester Method”将如何帮助您加强领导力及团队合作

• 在两年的学习过程中您将和什么样的同学并肩作战,一起收获什么?

曼彻斯特全球在职MBA项目2022年1月班最新的申请流程和考核标准?

如果你有志在对自己的职业发展做更多提升和拓展,有计划开始MBA学习以获取系统的管理类知识,欢迎发送您的领英档案链接或英语简历至: MBA@uom.ac.cn 与课程咨询团队取得联系。

曼彻斯特大学中国中心

电话: 021-60701318